Rowan

Wat is je functie?
Verkoopmedewerkster en Branding werkzaamheden voor Mix-collection en Butik9. Zo houd ik me naast de verkoop en het geven van persoonlijk stijladvies bezig met de visuele identiteit van beide winkels.

Hoelang werk je al bij Mix Collection / Butik 9?
Sinds februari 2018

Hoe zou jij jezelf omschrijven?
Creatief, open-minded en sociaal. Qua stijl volg ik altijd mijn eigen gevoel waar ik op dat moment behoefte aan heb. Zo kan ik de ene keer op klassieke items vallen en de andere keer meer neigen naar een casual look.

Wat zijn je interesses?
Mode, fotografie en kunst.

Wat doe je in je vrije tijd?
Het liefst zoek ik het strand of het bos op maar in het weekend ben ik ook vaak genoeg te vinden in Amsterdam. Daarnaast houd ik er van om uit eten te gaan en af te spreken met familie en/of vrienden.

Wat zijn je favoriete modemerken?
Summum Woman, Samsoe & Samsoe, Gestuz, en sinds ik hier werk begin ik ook verliefd te worden op merken als Malene Birger en Femme du Sud. De combinatie van kledingmerken van Mix Collection en Butik 9 vind ik dan ook erg verrassend en leuk om bij elkaar te stijlen.

Wat is jouw fashion tip?
Probeer zo nu en dan een kledingstuk wat je normaal niet zo snel zou kiezen om jezelf te verassen. Dit om uit je comfortzone te stappen en je kledingkast op te frissen. Ik laat mijn vriend wel eens mijn outfit kiezen, zowel thuis als in de winkel en dat levert vaak hele leuke outfits op. Daarnaast koop ik altijd kwalitatief goede basics als startpunt voor mijn look. Ook shop ik tegenwoordig een set zodat ik niet naderhand nog een bijpassend item moet vinden.

Tags